top of page

 Nieuws

EXPRESS-CONSULT

Alle antwoorden op alle je vragen in je geboortedatum zijn gecodeerd!!!

Ben je in een moeilijke levenssituatie terechtgekomen en kun je geen antwoord op deze vraag vinden? Schrijf naar WhatsApp +32(0)483/54.98.10 je geboortedatum en paar vragen waarin je geïnteresseerd bent. We spreken met je een geschikt moment af waarbij ik je (20 - 40minuten) antwoord op je vragen geef.

Prijs: 20 euro. 

Bedankt voor vertrouwen,

Helga Timvik

Niets bestaat voor zichzelf en zijn geneugten

Als IETS in de wereld wordt gecreëerd, dan wordt het gecreëerd voor specifieke doeleinden, om de processen van het leven van iets anders te ondersteunen. Elk is ontworpen voor een aantal nuttige functies.

En alleen de mens, met zijn egocentrische aard, koos zichzelf uit als een speciaal, hoger wezen op aarde, zogenaamd was hij voor zichzelf geschapen en alles was voor hem geschapen. MAAR DAT IS HET NIET.

Ook mensen hebben een specifiek doel van de schepping: energie produceren voor hogere structuren.

En dus hebben ze een aantal functies ontworpen om hun activiteiten te ondersteunen.

Het is BELANGRIJK om altijd te onthouden dat de mens niet geschapen is voor ijdel tijdverdrijf, maar voor de specifieke doeleinden van GOD en de HOGERE Systemen van ZIJN Hiërarchie. En als er een doel van de schepping is, dan heeft ieder van ons daarom bepaalde verantwoordelijkheden tegenover de Scheppers en de wereld om ons heen.

Het materiële lichaam is zo gebouwd dat door het transformeren van energieën van de ene soort naar de andere, een persoon ook zijn Ziel verbetert. Dat wil zeggen, werken voor anderen, mensen ontwikkelen zichzelf. En dit is de grote wijsheid van de Scheppers.

Hoe meer energieën de Ziel verwerkt, hoe groter haar energiepotentieel en hoe hoger haar ontwikkelingsniveau.

Om ervoor te zorgen dat een persoon zich houdt aan het doel van ontwikkeling, krijgt hij een programma!!! ontwikkeling.

In het universum is er geen enkel levend wezen of toestand, proces of beweging van een elementair deeltje dat zou plaatsvinden zonder een programma.

HET NIET VERVULLEN VAN HUN FUNCTIONELE PLICHTEN ten opzichte van de Kosmos en het Hogere leidt een persoon naar ziekten en andere problemen in het leven.

Hogere vormen speciaal de structuur van een persoon, zodat niet-vervulling van het programma, afwijkingen ervan, leiden tot verstoringen in de structuur van de persoonlijkheid en in de toestand van het materiële lichaam.

Het Karma van een persoon wordt vastgelegd in het programma van zijn leven.

Het programma specificeert aan welke ziekten een persoon tijdens zijn leven zal lijden en in welke perioden de ziekte in hem zal beginnen. Alles wordt bepaald door het programma, maar tegelijkertijd krijgt een persoon het recht om te kiezen, wat van invloed kan zijn op het feit of hij ziek wordt of niet.

WAT DRAAGT BIJ AAN DE ACCUMULATIE VAN KARMA DOOR EEN PERSOON?

Niet-naleving van morele en ethische gedragsnormen

Niet-naleving van de wetten van de ontwikkeling van de samenleving, de natuur, het universum

Het niet uitvoeren van uw eigen programma

Najagen van genoegens, verleidingen, luiheid

 

bottom of page